Gå till profil
Åsa Nyvall
Profilbild för Åsa Nyvall

Åsa Nyvall

Hälsa & fitness · Gothenburg, Sweden
Beskrivning
GDPR - Bonnier News
Data Policy - Bonnier News

På min blogg – Välbefinnandebloggen – hos ToppHälsa skriver jag om hur man kan öka sitt välbefinnande genom att jobba med sin insida och hur man genom sin inställning kan påverka sitt liv i en positiv riktning. Jag delar med mig av tips och goda råd kring livet i allmänhet och det inre välbefinnandet i synnerhet.

Jag skriver en hel del om relationer. Tips på hur man kan ta hand om relationer runt omkring sig men också vad som behövs för att ta hand om den kanske allra viktigaste relationen – nämligen den till sig själv.
Förutom detta försöker jag också att sätta lampan på psykisk ohälsa med syftet att förenkla och förklara hur det kan vara att leva med det. Både som drabbad och som anhörig. Samt ge tips kring hur man kan hantera det för att må så bra man kan under de omständigheter som råder.

För att må bra behöver man inte bara ta hand om sin insida, man behöver även ta hand om sin utsida. Hela sitt jag. Vara rädd om sig själv och vara lyhörd för vad man behöver. Jag skriver därför även om andra saker som kan inspirera till välmående. Som träning, härliga recept, olika äventyr samt med och motgångar i mitt eget liv.

Min önskan är att kunna bidra med olika sätt att se på saker och ting. Att balansera och ge tips på hur man kan tänka och agera för att må lite bättre. Att erbjuda som ett smörgåsbord med praktiska tips eller inspiration där man själv väljer det man tror på och vill pröva.

Jag är utbildad samtalscoach samt par- och relationscoach. Jag arbetar enligt psykosyntesens modell som är en möjlighetsorienterad metod där man fokuserar på varje människas potential. Där man identifierar orsaker till olika beteenden och rädslor som kan ligga till hinder, för att därefter finna sätt att ta sig framåt i livet i en positiv riktning. Med en ökad självkännedom, bättre självkänsla och ökat självförtroende blir det enklare att ta tag i de saker man behöver ta tag i för att skapa den förändring man önskar.

Jag är även lärare i Yinyoga och håller regelbundet klasser både inom yoga och meditation. Inom dessa områden håller jag en hel del föreläsningar och workshops. Jag deltar på olika event där jag har glädjen att få bidra med detta. Allt från att prata om våra kärleksspråk, hur vi uppfattas genom vårt kroppsspråk, hur man kan förenkla sin vardag och skapa mer tid för sådant som man tycker om att göra, till att bli framgångsrik i att sätta mål och nå dem. Ämnena är varierande men i botten ligger alltid ett syfte om att må bra på insidan. Genom att skapa ett liv man själv tycker om och genom att ha sunda relationer både till sig själv och sin omgivning.

972
Följare
Klicka på -knappen bredvid produkter för att skapa en förfrågan